shutterstock 446734129

 

Zuid-Afrika

Natuurlijk ga je naar Zuid-Afrika om op safari te gaan. Om olifanten te zien en leeuwen, nijlpaarden, giraffes en zebra’s.  En als je geluk hebt ook nog luipaarden. Maar er is zoveel meer te doen. Bezoek het koninkrijk Swaziland, trek de prachtige natuur in. Het kan er woest en ruig zijn, met watervallen en hooggebergtes. In het zuiden langs de kust vind je mooie baaien en lieflijke dorpjes. Waar je walvissen kan spotten of pinguïns in het wild kan zien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Kaapstad, een waanzinnige wereldstad.

 

 

KlantervaringenZuid Afrika 8 4
Zuid Afrika is een waanzinnig mooi land. Prachtige landschappen, bergen, watervallen en een schitterende kust. En dan natuurlijk de dieren in de wildparken. Safari is een ervaring die je nooit vergeet. Het zelf rondrijden door Zuid-Afrika ging heel goed. De afstanden zijn soms groot, maar de afwisseling van de landschappen maakte alles goed. – familie Matthijsen (Amersfoort)

 

 

 

Zuid Afrika 4 3Safari
Zuid-Afrika is het land van de Safari. Er zijn verschillende parken in Zuid-Afrika waar je op safari kan gaan. Maar er zijn ook verschillende manieren om op safari te gaan. Natuurlijk kan je met je eigen auto de parken gaan verkennen op zoek naar wild. Maar het kan ook samen met een gids te voet of op de fiets. Er zijn parken waar je met een gids in een open terreinwagen op pad kan. Nachtsafari’s behoren ook tot de mogelijkheden. Samen met een gids in het donker om te zien welke dieren er dan tevoorschijn komen.

 

 

Zuid Afrika 9 4Kids over Zuid-AfrikaZuid Afrika 8 9
Op vakantie naar Zuid-Afrika was echt super! In het Krugerpark gingen we op zoek naar de ‘Big Five’, de leeuw, het luipaard, de olifant, de neushoorn en de buffel. We hebben watervallen gezien en op een boot door het moeras zagen we nijlpaarden en krokodillen. Maar het schattigst waren de pinguïns vlakbij Kaap de Goede Hoop. – Eva (13 jaar)

Ik vond het heel spannend om in Zuid-Afrika op zoek te gaan naar wilde dieren. We hebben leeuwen gezien, en olifanten en giraffes. Vlakbij de zee hebben we spannende wandeling gemaakt in een natuur park. We zijn ook nog met een bootje de zee op geweest om walvissen te zien. We zagen ze echt van dichtbij! – Lukas (10 jaar)

 

Sportief in Zuid-AfrikaZuid Afrika 8 17
Zuid-Afrika is ook zeer geschikt voor een sportieve vakantie. Je kan er onder andere raften, moutainbiken, ziplinen, steppen en tokkelen

 

 

 

 

Zuid Afrika 8 6Walvissen en pinguïns
Zuid-Afrika is niet alleen het land van de wilde dieren, maar ook het land waar je de dieren van de zee kunt ontmoeten. In de zomermaanden komen in het zuiden veel walvissen voor. Al vanaf de kust kun je ze zien. Nog leuker is het om met een boot de zee op te gaan en ze van dichtbij te bekijken. Pinguins komen ook op aantal plaatsen aan land. Een van de beste plekken om pinguins te zien is op Boulder’s Bay bij Simons Town. Dit is goed te combineren met een bezoek aan Kaap de Goede Hoop.

 

 

Zuid Afrika 7 4LesothoZuid Afrika 7 8
Wil je nog iets extra's aan je reis toevoegen? Een ander land in Zuid-Afrika bezoeken? Ga dan naar Lesotho! Dit kleine landje midden in Zuid-Afrika is een totaal andere ervaringen. Prachtige bergen, kleine dorpjes waar de Basotho wonen, rotsschilderingen, watervallen, ponyrijden; het is er allemaal in Lesotho. Je slaapt in een leuke lodge waar kinderen meer dan wlekom zijn en van waar jullie allerlei diverse activiteiten kunnen ondernemen. Hebben jullie wat tijd over? Ga naar Lesotho! Je krijgt er geen spijt van!

  

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany

instagram   facebook

 

GGTO logo Blauw          websitelogo          Logo Allianz Global Assistance2

 © 2017 | Young Travel Company

Ga naar boven