indonesie 554nieuw

Terug

 

Tips met kinderen naar Indonesië

Indonesië is zo'n leuk land om met kinderen naar toe te gaan! Er zijn heel veel dingen te doen en te zien. Op deze pagina de tips als je met kinderen naar Indonesië gaat. Deze hoogtepunten mag je niet missen tijdens een reis naar Indonesië!

 

Bali - zoveel mogelijkheden op 1 eiland IMG 20180219 WA0008 
Bali alleen is al een rondreis op zich waard. Het is het eiland van de mooie stranden, maar ook de groene rijstvelden en traditionele tempels. Op Bali is zoveel te doen dat je hier ook makkelijk een vakantie mee kan vullen. Dolfijnen spotten in Lovina, cultuur op snuiven in Ubud en aan het strand in Sanur zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Tijdens een rondrit over het eiland zie je prachtige rijstvelden, meren en watervallen. Je kan er fietsen, raften en ook ziplinen.
 

 

 

 

 

 

Java – tempels & vulkanen Indonesie 4 2
Wie Java zegt, zegt de Borobodur, maar ook vulkanen. Naast de hoogtepunten zoals de Borobodur en Prambanan zijn het vooral de vulkanen die Java tot een populaire bestemmingen maken. Zo kan je overnachten op de rand van de Bromo vulkaan, maar kan je ook de klim maken op de Merapi. Of wat dacht je van een wandeling over de hellingen van de Ijen vulkaan en ontmoet de indrukwekkende zwaveldragers. Maar Java is natuurlijk ook het eiland van de plantages en de kruiden. En niet te vergeten ook een eiland waar zeeschildpadden aan land komen.

 

 

 


Sumatra Indonesie 2 8 
Het mooie aan Indonesië is dat ieder eiland weer anders is. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Sumatra heeft er zelfs meerdere. In het noorden bij Bukit Lawang kom je in de de jungle. Hier leven nog Orang Oetans in het wild. Samen met een gids kun je op zoek naar deze prachtige dieren. In het midden van Sumatra ligt het Toba meer, ooit ontstaan door een grote vulkaanuitbarsting. Het is leuk hier een aantal dagen en de omgeving te bekijken. Dit kan ook op de fiets of met een bootje. Rondom het meer is de rijke culturele erfenis van de Bataks terug te vinden. De huizen, de beelden, het eten, het is heerlijk vertoeven bij het Toba meer.

 

 

 

Vulkanen IMG 20180219 WA0013
Het landschap van Indonesië wordt ook gekenmerkt door vulkanen. Deze zijn ook van dichtbij te bekijken. Zowel op Sumatra als Java kun je samen met een ervaren gids diverse vulkanen beklimmen. Op Sumatra kan je de Sibayakvulkaan  beklimmen en op Java de Merapi en de Ijen. Het zijn pittige tochten, maar absoluut een ervaring!

 

 

 

 

 


 
Cultuur snuiven op Bali Indonesie 12 3 
Bali is en prachtig eiland en ook het eiland waar de Hindoeïstische cultuur duidelijk aanwezig is. Overal zie je kleine tempels en mensen die kleine offers brengen. Hier kun je ook aan meedoen. Ga samen met een Balinees maken jullie een offerschaaltje. Je krijgt uitleg over de traditie en inhoud. Samen met een gids bezoeken jullie een tempel voor uitleg. Tijdens deze tour lunchen jullie ook bij mensen thuis. Indonesië met kinderen is een feest.

 

 

 

 

 

 

 

offertegroot

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany.nl

instagram      facebook

 

GGTO logonieuw          websitelogovvkr          Logo Allianz Global Assistance3        logo trees for all kleinnieuw

 © 2020 | Young Travel Company

Ga naar boven