YTC Indo slide

 

Indonesië

Indonesië, de gordel van Smaragd, een aaneenschakeling van prachtige eilanden. Het land van de vriendelijke, vrolijke bevolking, heerlijk eten, zonnig weer, palmenstranden en dan die rijke cultuur en prachtige landschappen. De afwisseling is super, er is zoveel te zien en te doen dat je je er geen moment zult vervelen. Er zijn tempels, levendige steden, heerlijke restaurantjes, culturele voorstellingen en leuke dorpjes om te bezoeken. En dan het landschap, groener dan groen, prachtige rijstvelden, regenwouden, meren, mooie vulkanen en bijzondere dieren. Indonesië, het is er zo geweldig, dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt!

 

Bali - zoveel mogelijkheden op 1 eiland Indonesie 10 9
Bali alleen is al een rondreis op zich waard. Het is het eiland van de mooie stranden, maar ook de groene rijstvelden en traditionele tempels. Op Bali is zoveel te doen dat je hier ook makkelijk een vakantie mee kan vullen. Dolfijnen spotten in Lovina, cultuur op snuiven in Ubud en aan het strand in Sanur zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Tijdens een rondrit over het eiland zie je prachtige rijstvelden, meren en watervallen. Je kan er fietsen, raften en ook ziplinen.

 


Indonesie 4 2Java – tempels & vulkanen
Wie Java zegt, zegt de Borobodur, maar ook vulkanen. Naast de hoogtepunten zoals de Borobodur en Prambanan zijn het vooral de vulkanen die Java tot een populaire bestemmingen maken. Zo kan je overnachten op de rand van de Bromo vulkaan, maar kan je ook de klim maken op de Merapi. Of wat dacht je van een wandeling over de hellingen van de Ijen vulkaan en ontmoet de indrukwekkende zwaveldragers. Maar Java is natuurlijk ook het eiland van de plantages en de kruiden. En niet te vergeten ook een eiland waar zeeschildpadden aan land komen. 

 

 

Sumatra Indonesie 1 3
Het mooie aan Indonesië is dat ieder eiland weer anders is. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden. Sumatra heeft er zelfs meerdere. In het noorden bij Bukit Lawang kom je in de de jungle. Hier leven nog Orang Oetans in het wild. Samen met een gids kun je op zoek naar deze prachtige dieren. In het midden van Sumatra ligt het Toba meer, ooit ontstaan door een grote vulkaanuitbarsting. Het is leuk hier een aantal dagen en de omgeving te bekijken. Dit kan ook op de fiets of met een bootje. Rondom het meer is de rijke culturele erfenis van de Bataks terug te vinden. De huizen, de beelden, het eten, het is heerlijk vertoeven bij het Toba meer.

 

 Indonesie 5Vulkanen

Het landschap van Indonesië wordt ook gekenmerkt door vulkanen. Deze zijn ook van dichtbij te bekijken. Zowel op Sumatra als Java kun je samen met een ervaren gids diverse vulkanen beklimmen. Op Sumatra kan je de Sibayakvulkaan  beklimmen en op Java de Merapi en de Ijen. Het zijn pittige tochten, maar absoluut een ervaring!

 

 


Cultuur snuiven op Bali Indonesie 12 3
Bali is en prachtig eiland en ook het eiland waar de Hindoeïstische cultuur duidelijk aanwezig is. Overal zie je kleine tempels en mensen die kleine offers brengen. Hier kun je ook aan meedoen. Ga samen met een Balinees maken jullie een offerschaaltje. Je krijgt uitleg over de traditie en inhoud. Samen met een gids bezoeken jullie een tempel voor uitleg. Tijdens deze tour lunchen jullie ook bij mensen thuis.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Contactgegevens: Young Travel Company | Parklaan 26, 2132 BN Hoofddorp | telefoon 06 19883349 | email2 info@youngtravelcompany

instagram   facebook

 

GGTO logo Blauw          websitelogo          Logo Allianz Global Assistance2

 © 2017 | Young Travel Company

Ga naar boven